Rache Group

Krediet is een verplichting en moet worden terugbetaald. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je een verplichting aangaat.

Een vastgoedproject zoals jij het wilt

Alles wat je nodig hebt om van je vastgoedproject een succes te maken

Een hypotheek, ook wel huislening genoemd, wordt verstrekt aan een individu om de aankoop van een nieuw of bestaand huis (gebouw, flat, huis) voor residentieel of zakelijk gebruik te financieren. De lening kan ook worden gebruikt om grond te kopen om een huis te bouwen.

Er zijn veel verschillende soorten woningkredieten. Elk type is aangepast aan een specifiek gebruik, zoals het kaskrediet of het overbruggingskrediet. Andere leningen kunnen worden toegekend op basis van de financiële middelen van de lener – deze staan bekend als gesubsidieerde leningen. Ongeacht het type lening dat je aanvraagt, moet je ervoor zorgen dat je je leningaanvraag goed voorbereidt en de parameters begrijpt waar de bank naar kijkt bij het beoordelen van je leningaanvraag.

Over woningkredieten

Een vastgoedlening wordt aangegaan over meerdere jaren: 10, 15, 20 of zelfs 25 jaar, en bestaat uit een terug te betalen kapitaalcomponent (het bedrag dat je nodig hebt om je woning te kopen), een rentecomponent die de bank vergoedt in ruil voor deze geldlening, en een verzekeringscomponent om het risico te dekken dat de lening niet wordt terugbetaald in geval van een ongeval in het leven van de kredietnemer.

Bij de financiering van een vastgoedproject kunnen leners meerdere leningen van verschillende types afsluiten, met hun eigen rente en verschillende aflossingsschema’s, wat een bron van moeilijkheden kan zijn bij het terugbetalen. Met een lening op meerdere niveaus worden de maandelijkse aflossingen op de verschillende leningen gladgestreken, zodat er tot het einde van de operatie één enkele maandelijkse betaling is van hetzelfde bedrag. Dit heeft het grote voordeel dat leners een duidelijker beeld krijgen van hun schuldenlast.

Afin d’obtenir les meilleures conditions pour son prêt immobilier, faire appel à un courtier en immobilier est la meilleure solution. Rache Group est un courtier en ligne qui négociera pour vous un prêt immobilier au meilleur taux. Par son pouvoir de négociation et sa relation préférentielle avec des partenaires, votre expert dédié obtiendra pour vous le meilleur prêt immobilier ainsi qu’une assurance emprunteur à moindre coût. Il vous suffit de faire une estimation en quelques clics et un expert pourra répondre à toutes vos questions.