Rache Group

Krediet is een verplichting en moet worden terugbetaald. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je een verplichting aangaat.

Rache Groep & jij

Krediet dat het verschil maakt

Door voor Rache Group te kiezen, kiest u voor de expertise van een kredietbedrijf dat zich al 30 jaar inzet om u van dienst te zijn. Van persoonlijke leningen en consumentenkredieten tot kredietafkopen en verzekeringsproducten, Rache Group biedt een brede waaier aan oplossingen om aan uw behoeften te voldoen.

Om je een unieke ervaring te geven, bieden we je steeds meer innovatieve hulpmiddelen om je te helpen het beste uit je krediet te halen.

Wij zetten ons in om u de service te bieden die het verschil maakt. Wat je kredietervaring ook is, bij Nache Group vind je de ondersteuning die je nodig hebt.

Waarom voor ons kiezen

Wij bieden je de meest flexibele manieren om een prestigieus krediet te krijgen.

Een betrouwbaar bedrijf

Al meer dan tien jaar helpen we Europa bij het vinden van de juiste deals voor zijn behoeften. We weten dus wat een goed project is.

Vraag aan en bespaar meer

Door het aantal aanbiedingen uit te breiden, kun je een weloverwogen keuze maken over wat voor jou het voordeligst is.

Financiële onafhankelijkheid

In tegenstelling tot een bank is Rache Group een bedrijf dat zich 100% specialiseert in kredietvormen die aan al uw behoeften voldoen. Klanttevredenheid is onze prioriteit en krediet is onze business.

Onze verplichtingen nakomen

Om onze hoge normen te handhaven, heeft de Rache Groep een aantal permanente controles ontwikkeld: Voortdurende bijscholing van onze medewerkers, die echte specialisten zijn op het gebied van persoonlijke kredieten en altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologieën. Regelmatige tevredenheidsenquêtes om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van de dienstverlening van jaar tot jaar behouden blijft. De algemene tevredenheidsindex ligt al enkele jaren constant boven de 8 op 10 en meer dan 80% van de ondervraagden zou de Rache Groep aanbevelen. Op deze manier heeft Rache Group zichzelf de middelen gegeven om zijn beloften na te komen en zijn klanten het allerbeste te bieden.