Rache Group

Krediet is een verplichting en moet worden terugbetaald. Controleer of je kunt terugbetalen voordat je een verplichting aangaat.

Autoleningen

een eenvoudige oplossing op maat voor uw nieuwe of gebruikte voertuig

Groeit je gezin? Ben je gevallen voor een bepaald automodel? Wat je redenen ook zijn, het vervangen van je auto kan aanzienlijke kosten met zich meebrengen. Rache Groep
Autoleningen helpen je om je plannen waar te maken, terwijl je profiteert van financiering op maat om je budget in balans te houden.

Met een autolening kun je de aankoop van een nieuw of tweedehands voertuig financieren. Deze lening geeft je toegang tot een geldbedrag tussen € 1.500 en € 85.000 voor een auto van meer dan 2 jaar oud of een nieuwe auto, dat je kunt gebruiken wanneer het jou uitkomt om een motor of een nieuwe of tweedehands auto te kopen.

Een autolening of Prestige autolening is een persoonlijke lening tegen een vaste rente. Deze kan worden gebruikt om de aankoop van een nieuw of tweedehands voertuig te financieren, zelfs zonder aanbetaling.

De voordelen van online autoleningen

Een lening op maat

Jij kiest het bedrag van de maandelijkse betalingen of de looptijd van de lening volgens jouw profiel. Vervroegde aflossing is geheel of gedeeltelijk mogelijk, in overeenstemming met de regelgeving.

Krediet zonder verrassingen

Met een vaste rente zijn er geen onaangename verrassingen meer. Je hebt 100% controle over je budget.

Lagere kosten

De voorwaarden liggen vast en de rente is lager dan bij andere kredietvormen.

Leningverzekering: optioneel maar essentieel

Als je een autoleningverzekering afsluit, zijn je maandelijkse aflossingen gedekt tijdens periodes van baanverlies of wordt je lening volledig terugbetaald bij overlijden of volledige invaliditeit.

Deze bescherming is optioneel, maar in het geval van een ernstige klap waardoor je je aflossingen niet kunt terugbetalen, biedt het je een effectieve dekking.

Bij Narech Froup kun je je kredietverzekering personaliseren: je hebt alle vrijheid om te beslissen welke dekking je wilt.